Terma dan Syarat


1. Hanya serius buyer sahaja dibenarkan untuk membeli barangan di QUEEN-C. Sekiranya terdapat 'BACKOUT BUYER' akan di blacklist serta merta.
2. Sila pastikan kod yang betul, kuantiti dan harga.
3. Gambar yang dipaparkan mungkin berlainan sedikit dari warna sebenar kerana perbezaan pencahayaan dan resolusi kamera saya. =(
4. Booking hanya dibenarkan dalam tempoh 2 hari sahaja.  Jika tiada pembayaran di buat dan ada pembeli lain dalam queue, order akan automatik TERBATAL.
5. Semua harga yang dipaparkan TIDAK termasuk kos pengeposan atau penghantaran.
6. Barangan akan di hantar selepas kami mendapat bayaran sepenuhnya daripada anda. Pengeposan hanya akan dilakukan pada hari Khamis sahaja. =)
7. Sekiranya anda membayar melalui Online Banking, sila letakkan email kami iaitu  queenc4you@yahoo.com pada recipient's email yang terdapat di ruangan online banking. INI SANGAT PENTING YE..~
9.Jika anda membuat pembayaran melalui mesin deposit tunai, sila scan dan email pada kami semula untuk pengesahan pembayaran.
10. Selepas membuat pembayaran, jangan lupa untuk email kami semula untuk pengesahan bayaran. Sekiranya anda gagal berbuat demikian, proses pengeposan akan lewat dari waktu yang sepatutnya. Jangan salahkan kami ye..
11. Kami akan memberi Tracking No kepada anda selepas pembayaran di buat. Barangan yang dijual tidak boleh dipulangkan semula KECUALI jika terdapat sebarang kerosakan pada barangan tersebut dan setelah dimaklumkan pada kami 2 hari selepas barang sudah diterima.

P/S : Kami menggunakan khidmat Pos Laju/Pos Ekspress bagi tujuan pengeposan dan penghantaran.